El cantautor mallorquí Miquel Serra actuarà divendres en la “Nit de Contes” del Candela

El cantautor i escriptor balerar i un dels referents del folk mallorquí, Miquel Serra, actuarà aquest divendres a les 9 del vespre dins la ja tradicional Nit de Contes que torna al pati de l’Ateneu Candela del carrer Montserrat. Serra presentarà “Cooperativa” un conte inclòs en el seu darrer llibre “Pendents que arribin els conqueridors” de l’Editorial Empúries. Recentment també ha publicat “Els ulls s’aturen de créixer”, un documental sobre la història entre ell i el seu germà.

Abans de l’actuació musical hi haurà la lectura de diversos contes com “Boom, boom, boomer” de l’escriptora Míriam Cano publicat per l’editorial Paper de vidre. La traductora Esther Tallada recitarà el conte “No ho proveu a casa” d’Angela Readman. El primer relat del llibre amb el mateix títol publicat per Godall Edicions. L’actor terrassenc Òscar Muñoz será l’encarregat de llegir “L’Ariel” de Sergei Dovlàtov, un conte que forma part de l’obra “El Recull” publicat per La Breu edicions.

L’acte està organitzat per la Llibreria Synusia, Paper de Vidre i l’Ateneu Candela que aquest cop compta amb la col•laboració de Cases de la música, Biblioteca Central de Terrassa i Adhoc.cat, amb l’artista Joan Ignasi Ros i la il•lustradora Mariona Alberich. L’actuació de Miquel Serrra posarà punt i final a una vetllada que es pagarà mitjançant taquilla inversa.