El cap de setmana es reprèn l’esport federat i es permetrà l’accés de públic als recintes esportius

Aquest cap de setmana es reprendran moltes competicions federades, algunes aturades des de fa mesos, i d’altres sense començar encara. Ho faran en diferents categories, també les de base, i modalitats esportives, després de l’última resolució aprovada i que té vigència fins el 28 de març.

Les competicions es reprendran seguint el Pla d’Acció pel Desconfinament Esportiu de Catalunya, que permet també la presència de públic. En instal·lacions tancades, l’aforament serà d’un 30% amb un màxim de 500 persones, que pot augmentar a 1.000 si es compleixen les condicions de ventilació i qualitat de l’aire. En equipaments a l’aire lliure serà d’un 50% de l’aforament amb un nombre màxim d’un miler de persones.

Precisament el Terrassa FC posa a la venda 1.000 entrades anticipades, amb seient assignat i en localitats repartides en quatre zones de l’Estadi Oímpic, per al partit de diumenge (17.00h) contra la Montañesa. El soci ja la pot retirar a les oficines del club, prèvia signatura de la declaració de responsabilitat. Les que sobrin es posaran en venda en taquilles el mateix diumenge.