El carrer de les Cosidores ja llueix la seva placa amb el nou nomenclàtor

Les antigues cosidores d’errades dels teixits, tan populars i necessàries el passat segle XX per al sector tèxtil, ja tenen el seu carrer a Terrassa. Aquests dies s’ha fet efectiu el canvi de nom de l’antic carrer Josep Tapioles, al barri d’Ègara, i s’ha instal·lat la nova placa que dóna el nom de les Cosidores al carrer.

El passat febrer, la Comissió del Nomenclàtor d’Espais Públics va decidir canviar o dotar d’un nom nou a diferents carrers i espais de la ciutat. Una decisió feta a través de diferents decrets d’alcaldia i que ara es va fent efectiva en els diversos espais afectats de la ciutat.

Així, la zona verda al costat de l’Esplai Guadalhorce es diu ara placeta de la Diversitat. La nova placeta del Centre Mèdic està entre els carrers Puig Novell, Sant Quirze i Baldrich, en honor al desaparegut edifici de Josep Maria Coll i Bacardit. I el món universitari va decidir que una nova plaça al carrer Colom es digués Hedy Lamarr, en honor a la científica precursora de la comunicació sense fils.