El carrer de Sant Marian canvia de sentit només entre Topete i Baldrich

Aquest dijous operaris municipals han treballat en l’actuació que ha de fer efectiu el canvi de sentit de circulació al carrer de Sant Marian. El canvi de sentit només es fa en el tram comprès entre els carrers de Topete i Baldrich.

A partir d’ara, per tant, en aquest tram del carrer de Sant Marian s’hi circularà en direcció a la Plaça Nova. L’objectiu de la mesura és facilitar l’entrada i sortida de les persones residents a la zona. L’actuació és una de les accions recollides en el Pla de Reordenació de la Mobilitat a l’àmbit central de Terrassa i que s’han d’efectuar entre agost i setembre.

El proper carrer que canviarà de sentit aquest agost és Sant Cristòfol, entre els carrers de Sant Pau i de Garcia Humet. En aquest cas es busca afavorir la sortida de vehicles d’aquest sector en direcció a la plaça del Doctor Robert.

Amb el canvi de Sant Marian i les properes accions es realitzat una reordenació que, segons l’Ajuntament, permetrà avançar cap a l’establiment d’una Zona de Baixes Emissions, tal com es contempla al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 2016-21. L’objectiu fina és assignar més espai per als vianants, per a les bicicletes i per al transport públic, amb els conseqüents canvis en els hàbits de la mobilitat a la ciutat.