El carrer Joan Monpeó estarà tallat en dues fases fins el 14 d’agost per unes obres d’asfaltat

El carrer Joan Monpeó, al barri del Segle XX, està tallat al trànsit, en el tram comprès entre Gasòmetre i Torras i Bages. El motiu són els traballs d’asfaltat d’aquest carrer, flanquejat a banda i banda per naus industrials. Les actuacions es duran a terme en dues fases. Aquesta primera, durarà fins el 7 d’agost. Per reajustar la mobilitat en aquesta zona al carrer de Sant Sebastià es canviarà el sentit entre els carrers de Guillem de Muntanyans i Avinyó, i s’habilitarà el doble sentit en entre Tren de Baix i Guillem de Muntanyans. També s’habilitarà el doble sentit als carrers de Lepant, Navas de Tolosa, Torras i Bages; així com al carrer de Sitges.

La segona fase, del 6 al 14 d’agost, afectarà la resta del tram del carrer Joan Monpeó, entre Torres i Bages i l’avinguda de Santa Eulàlia. En aquest cas també s’habilitarà el doble sentit de circulació als carrers de Mestre Trias i de Galícia.

Durant la primera fase de les obres (del 31 de juliol al 7 d’agost) es produiran afectacions en la mobilitat a les línies d’autobús L8, L9 i el Bus Nit, quedant anul·lades les parades «Arxiu Comarcal» i «Segle XX», «Concili Egarenc», «Joan Monpeó», «Segle XX». Mentre duri aquesta fase, els autobusos de la L9 i 16 (nocturna) es desviaran per les carreteres de Rubí i Montcada fins a la plaça del Doré. Els autobusos de la L8 es desviaran per la rambleta del Pare Alegre, la carretera N-150 i l’avinguda de Santa Eulàlia fins a la carretera de Rubí.