El cartell de la 19a Mitja Marató de Terrassa i 13a Cursa Santi Centelles reforça el sentiment de ciutat

Compte enrere per a la 19a Mitja Marató de Terrassa i 13a Cursa Santi Centelles. Aquest divendres s’han presentat les novetats de la cites atlètiques per excel•lència a la ciutat, que tindran lloc el 21 de gener.

Com marca la tradició, s’ha presentat el cartell de la prova, obra de Jordi Canyameres. Per al 2018 el fotògraf terrassenc s’ha endinsat en el món cinematogràfic. Un grup d’atletes, amb les imatges de La Mola i de Montserrat de fons, corren en direcció a Terrassa per participar a la Mitja. I és que l’organització ha volgut accentuar la idea de ciutat.

Respecte a les novetats, se suavitzarà algun tram del circuit, tot i que l’organització no ha volgut desvetllar en quina zona de la ciutat. Sí que s’ha dit públicament que canvia la direcció de la sortida, anant primer en direcció al Monument de la Dona Treballadora pel barri de Ca n’Anglada, tram final de l’arribada en les darreres edicions.

Durant la presentació s’han ensenyat les samarretes tècniques que es lliuraran als corredors. S’esperen que uns 3.000 atletes s’inscriguin entre les dues curses. Carles Castillejo, vencedor de la Mitja els dos últims anys, ja ha confirmat la seva presència. No hi serà Jaume Leiva, que aquell mateix cap de setmana participarà al Campionat d’Espanya de Mitja Marató a Melilla. Pel que fa a la Santi Centelles, s’espera una important presència femenina. La novetat de la germana petita de la Mitja és que hi haurà una classificació per empreses.

Una cita esportiva que no seria possible sense l’ajuda del voluntariat. Una desena d’empreses aportaran treballadors com a voluntaris a la Mitja, que rebran formació en primers auxilis a través dels tallers solidaris.