El Casal de Sant Pere recupera ‘Els Pastorets’ de Folch i Torres

El Casal de Sant Pere recupera aquest dissabte els tradicionals Pastorets, la proposta teatral de cada Nadal, aquest any segons la versió de Josep Maria Folch i Torres. Una iniciativa de les companyies PAM Teatre i Qollunaka amb la col·laboració del veïns de l’Antic Poble de Sant Pere que proposen uns Pastorets col·laboratius per invertir en la renovació de la popular Sala Crespi.

Després d’acollir les versions del Ganàpia i Cigronet, els Okupastorets o Aquest any no fem Pastorets, el Casal de Sant Pere opta ara per la versió més clàssica de la representació típica del Nadal. En escena es tornarà a veure l’eterna lluita entre el bé i el mal, emmarcada en la tradició d’explicar un drama rural, però presentada d’una forma còmica, amena i divertida.

Els Pastorets és la tradició de Nadal del teatre amateur més arrelada a pobles i ciutats de Catalunya. A Sant Pere, més de cent persones en escena representaran la versió més clàssica del naixement de Jesús. Unes funcions que arrenquen aquest cap de setmana a la Sala Crespi i que es repetiran els dies 25, 26 de desembre i 6 de gener a les 8 del vespre, i els dies 7 i 8 a partir de les 6 de la tarda.