El Catalunya estrena ‘La mesita del comedor’, la pel·lícula de terror més premiada de l’any

El Cinema Catalunya estrenarà aquest divendres la pel·lícula de terror més premiada de l’any. Coescrita per dos terrassencs, Caye Casas i Cristina Borobia, ‘La mesita del comedor’ ha rebut 26 premis al seu pas per 28 festivals de cinema fantàstic de tot el món i, partir de l’1 de desembre, es podrà veure a Terrassa. Aquesta història de terror quotidià, cruel i sense artificis és un film de baix pressupost que es va rodar en només 10 dies en un pis de la ciutat.

‘La mesita del comedor’ està inclosa en la programació d’estrena de la propera setmana del Cinema Catalunya però abans, es faran dues sessions especials amb la presència dels creadors, que participaran en el debat que es farà després de la projecció. La primera serà aquest mateix divendres a les 21.45h. La segona serà el diumenge 3 de desembre a les 19.40h de la tarda.

El film és una producció d’Alhena Production, La Charito Films i Apocalipsis Producciones. Protagonitzat per Estefanía de los Santos i David Pareja, també té al seu repartiment Claudia Riera, Josep Riera, Eduardo Antuña i Gala Flores.

‘La mesita del comedor’ és la segona pel·lícula de Caye Casas, després de ‘Matar a Dios’ del 2017 i que va guanyar el Gran Premi del Públic al Festival de Sitges.