Cateb (col·legi De L’arquitectura Tècnica De Barcelona)

El Cateb de Terrassa inicia campanya que convida a col·legiar-se

El Cateb (Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona) del Vallès Occidental i ubicat a Terrassa ha iniciat una campanya per arribar a tots aquelles i aquells arquitectes tècnics del Vallès Occidental. Els professionals trobaran en el col·legi serveis que els ajudaran en el seu desenvolupament laboral. 

L’objectiu de la campanya ‘Descobreix els motius per col·legiar-se’ és arribar a tots els professionals desplegats arreu del país, que ja aquesta és una de les poques professions que, pel seu impacte en la vida del la ciutadania, està regulada per llei. És per això que la col·legiació és imprescindible per poder exercir. Volen fer visibles els avantatges dels serveis i propostes que des del Col·legi i des de cada delegació territorial es duen a terme envers la qualitat de la feina de l’arquitecte tècnic i el prestigi de la professió. 

Els arquitectes tècnics són especialistes en l’art de construir. La seva tasca és convertir projectes en realitats, garantint la qualitat dels edificis i el seu impacte en l’entorn i en la vida dels ciutadans. Tots els i les interessades trobaran la informació al web del Cateb o bé de forma presencial a la seu del Cateb del Vallès Occidental, ubicada al Carrer de Colom, 114 de Terrassa.

La delegació del Vallès Occidental és la segona més gran i aplega a 550 col·legiats i col·legiades, una xifra que suposa gairebé el 8’5% del total dels 6.500 arquitectes tècnics col·legiats a tot Catalunya.

[Fotos: Cateb]