El CC Avel·lí Estrenjer tanca per obres de dimecres a diumenge

El Centre Cívic Avel·lí Estrenjer tancarà al públic durant els propers dies per fer-hi reformes. Els treballs es faran de dimecres a diumenge per poder obrir les portes de nou el proper dilluns.

Les obres es faran als lavabos de la planta baixa, on s’ha detectat un problema amb el clavegueram. En aquest espai s’aixecarà el paviment per poder accedir a la zona a reparar. Per aquest motiu s’hauran de fer servir martells pneumàtics. Els treballs d’enderroc començaran aquest dimecres a les 3 de la tarda i s’allargaran durant la resta de la setmana. Un cop finalitzi aquesta part, la resta de les obres es podrà dur a terme amb el centre cívic obert.

L’ajuntament ja ha comunicat el tancament de l’equipament a totes les entitats afectades i s’han buscat ubicacions alternatives per a la majoria de les activitats ja programades.

L’Oficina d’Atenció Ciutadana ubicada en aquest centre cívic tampoc podrà atendre la ciutadania. Per aquest motiu, es recorda a la ciutadania que pot adreçar-se a les altres 6 oficines existents. També pot fer servir el servei de cita prèvia o fer les gestions necessàries a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa.