El CDR de Terrassa omple el Raval per exigir la llibertat dels seus companys

Membres del Comitè de Defensa de la República terrassenc omplen el Raval de Montserrat per exigir l’alliberament dels 7 companys independentistes detinguts, quatre dels quals a Sabadell. Nombrosos ciutadans s’han sumat a la convocatòria del CDR que ha coincidit amb els cants diaris pels polítics independentistes presos. Unes cançons, a punt de superar els 700 dies seguits de reivindicació al Raval.

Després de cançons com “Bella Ciao”, “Els Segadors” o la popular d’”Els Indignats”, i als habituals crits diaris de “Llibertat”, s’hi ha sumat un contundent “us volem a casa”, en aquest cas en referència també, als CDR’s detinguts per l’Audiència Nacional. Uns membres del Comitè terassenc han llegit un manifest en solidaritat amb els 7 detinguts i han denunciat la repressió de l’Estat espanyol, que diuen elabora proves per a la incriminació d’independentistes innocents. Tot barrejat amb sentiments d’indignació i reivindicació per a la recuperació dels drets democràtics que asseguren l’Estat ha perdut.

Els concentrats també han demanat la dimissió del Conseller d’Interior, Miquel Buch a qui acusen de complicitat en l’operació de la Guardia Civil. Aquest dilluns la Guardia Civil ha entrat a domicilis de diverses poblacions catalanes i n’ha sortit amb 7 detinguts, 4 d’ells a Sabadell. Els detinguts, acusats de tinença d’explosius, rebel•lió i terrorisme, es troben a l’espera de declarar davant del jutge. A l’acte també s’han convocat diverses mobilitzacions per als pròxims dies.