El CE González-Serra s’integra a l’estructura de la secció de futbol sala del Terrassa FC

El Terrassa FC i el CE González-Serra han arribat a un acord per unir-se a la secció de futbol sala del club terrassista i competir, a partir de la temporada 2019-20, com a Terrassa FC. Amb aquesta decisió, tota l’estructura del CE González-Serra, és a dir, jugadors, entrenadors i responsables, s’integrarà en el Terrassa FC a partir de la propera temporada amb els objectius principals d’impulsar aquest esport i convertir el club egarenc en un dels referents catalans en aquesta disciplina.

El CE González-Serra es va fundar l’any 2011 i està actualment format per un total d’onze equips i més de 110 jugadors que competeixen i realitzen els seus entrenaments a les instal·lacions del Pavelló Municipal La Maurina i l’Associació de veïns La Cogullada. El seu primer equip masculí està mot a prop de l’ascens a la Primera Catalana.

Amb l’absorció del CE González-Serra, la secció de futbol sala del Terrassa FC —fins ara amb cinc equips (cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí)— passarà a estar formada per més de 230 jugadors i doblarà la seva presència a totes les categories, abastarà per primera vegada la categoria juvenil i sènior i comptarà amb equips femenins de futbol sala.