El CE Mediterrani elimina el CN Terrassa de la Copa en uns quarts molt disputats (5 a 7)

El CN Terrassa ha estat a punt de donar la sorpresa en el primer partit de quarts de final de la Copa de la Reina. L’equip de Xavi Pérez ha perdut 5 a 7 contra el Mediterrani, un equip a priori superior, però a qui ha pogut disputar el partit fins al final.

La igualtat ha estat la tònica dominant del matx, que no s’ha decidit fins l’últim quart. El primer període se l’ha emportat el Mediterrani per la mínima, 1 a 2. En el segon quart el CN Terrassa ha remuntat i ha arribat a estar per damunt al marcador al situar-se 3 a 2. Elia Montoya ha tornat a capitalitzar l’atac terrassenc, i ha acabat sent la màxima anotadora del partit amb tres gols. Al descans, taules: 3 a 3.

A la represa, un gol per cada banda ho deixava tot per decidir en els últims vuit minuts. Bé, de fet s’ha decidit en l’inici de l’últim quart quan un parcial de 0 a 2 ha permès el Mediterrani escapar-se al marcador. El partit feia pujada però el CN Terrassa encara ha pogut escurçar distàncies. Al final, el setè del Medi ha acabat sentenciant.

El CN Terrassa s’acomiada així de la Copa de la Reina a les primeres de canvi, després que l’any passat aconseguís el subcampionat. El Mediterrani ara se les haurà amb el favorit, el CN Mediterrani.