El cementiri estrena un espai de cerimònies de comiat a l’aire lliure

Funerària de Terrassa incorpora un nou espai al Cementiri per celebrar cerimònies de comiat i record a l’aire lliure. Es tracta de l’espai Jardí, presidit per una gran carpa situada a l’exterior del tanatori municipal

Una proposta innovadora i única en el territori que ofereix a les famílies un entorn diferent i envoltat de natura on celebrar cerimònies personalitzades.

El Jardí ocupa un terreny de 250 m2 adjacent al tanatori, amb capacitat per acollir una vuitantena de persones assegudes. Tot el mobiliari, tant els bancs com la tarima, són de fusta i la instal·lació està coberta en la seva totalitat per una gran carpa de color natural. Com el seu nom indica, el Jardí s’aixeca sobre un terra de gespa i està envoltat de vegetació.

Des de l’Ajuntament, el tinent d’alcalde i president de Funerària, Isaac Albert, destaca que l’espai estarà a disposició de tothom que tingui el desig d’acomiadar a una persona estimada d’una manera única. L’empresa municipal, afegeix Albert, manté la proximiat amb les persones i escolta la ciutadania per atendre les seves necessitats en l’acompanyament de les famílies.

El Complex Funerari municipal ha sumat a l’agost aquest nou lloc a l’actual oferta d’espais per acollir cerimònies: el Temple Multiconfessional en el recinte del Cementiri i l’Oratori situat a l’interior de l’edifici del Tanatori.