El Cementiri Municipal viu la diada de Tots Sants amb menys afluència dels últims anys

El Cementiri Municipal de Terrassa ha viscut aquest diumenge la diada de Tots Sants amb menys visitants dels darrers anys. Els egarencs han complert amb la petició de l’Ajuntament sobre esglaonar les visites al complex funerari i el cementiri presentava una buidor inèdita per un 1 de Novembre. Les flors que omplien nínxols i columbaris denotaven que molts visitants han optat per acudir al recinte al llarg d’aquesta setmana passada. Els qui han vingut igualment per Tots Sants ho feien reduint el temps d’estada i repartint els grups familiars.

Al llarg del cap de setmana, Funerària de Terrassa ha desplegat una sèrie de mesures especials contra la covid dinou afegides al dispositiu habitual d’aquestes dates, com els punts d’acompanyament musical i els controladors als accessos i aparcaments. Les mascaretes, els recorreguts marcats i dispensadors de gel hidroalcohòlic contribuïen a dibuixar una postal de Tots Sants molt diferent a la tradicional. Entre els més afectats per la situació de pandèmia, els floristes: la incertesa d’aquests darrers dies ha provocat unes vendes molt inferiors a les d’anys anteriors, amb l’afegit que fa unes setmanes encara era una incògnita si podrien plantar parada al cementiri.

L’aforament del Cementiri Municipal estava limitat a 2.000 persones. Tot i les restriccions de mobilitat d’aquest cap de setmana, sí que hi podien acudir els veïns d’altres poblacions de la comarca.