El cementiri municipal viu un degoteig constant de visitants durant el pont de Tots Sants

El Cementiri municipal de Terrassa ha estat el punt més visitat de la ciutat en motiu del dia de Tots Sants. Milers de persones han aprofitat aquest llarg pont per visitar els seus difunts familiars, amics o coneguts. Al llarg de tot el pont el degoteig de persones ha estat constant.

Dimarts, Dia de Tots Sants, per tal de facilitar l’arribada a totes les persones que ho desitgessin Funerària de Terrassa, juntament amb l’Ajuntament i el servei d’autobusos, ha creat línies gratuïtes per l’ocasió que recollien passatgers amb una freqüència de 15 minuts. Pel que fa al vehicle propi, el pàrquing del cementiri ha ampliat la seva capacitat i ha comptat amb una desena de treballadors que han donat indicacions als cotxes que arribaven.

Una altra de les peces clau d’aquest dia són les flors. Han estat set les paradetes de venta de flors situades a l’entrada de la porta principal del Cementiri. Unes floristeries que ja van percebre un retorn proper a la normalitat prepandèmica l’any passat i que enguany han confirmat la normalitat total amb les vendes.

A més de l’acompanyament musical entre les deu del matí i les dues de la tarda i la missa del migdia en record als difunts hi ha hagut un llistat de novetats que s’ha impulsat des de la Funerària per aquesta diada de Tots Sants. Una d’elles és l’espai d’exposició ubicada a l’entrada del cementiri. Aquest any no ha estat un problema desplaçar-se pels carrers del recinte degut a la incorporació de vehicles elèctrics que transportaven als visitants. Per últim, aquest ha estat el primer any que s’ha comptat amb un foodtrack per a beure i menjar.

Moltes persones han visitat els seus familiars que reposen al cementiri en una diada que ha estat marcada per la menor afluència de gent en comparació a d’altres anys degut als quatre dies de festa que han tingut molts egarencs per visitar els seus difunts.