Ramon Marimon

El central Ramon Marimon, desena baixa a les files del Terrassa FC

El defensa Ramon Marimon s’ha convertit en la desena baixa en les files del Terrassa FC. El club no ho ha fet oficial encara, però sí el mateix jugador a través de les xarxes socials. La direcció esportiva no li havia presentat cap proposta de renovació i el central ha deixat clar que la seva marxa no és compartida. “Acaba una etapa, abans del que m’hagués agradat”, ha assenyalat el ja exjugador terrassista.

La baixa de Ramon Marimon és la desena en les files del quadre que dirigirà una temporada més Jordi López. Divendres es van fer oficial les de Josu, Marc Vicente i Albelda, a les quals s’han d’afegir, Alberto Fernández, Sanku, Bruno i Castillo i els dos jugadors que van arribar cedits, Juanvi i Sergi Serrano.

El Terrassa FC 2022-2023 compta, de moment, amb set jugadors: el renovat Víctor Morales, els fitxatges dels davanters David Jiménez (CE Europa) i Jordi Cano (SD Huesca “B”) i els quatre jugadors amb contracte en vigor: Ortega, Mamau, Akito i Diego Garzón. No està clar, però, que els quatre continuïn.

La resta de la plantilla està negociant amb la direcció esportiva i un dels propers a renovar seria el lateral Lucas Viña, segons fonts consultades amb l’entorn més proper al jugador.