El central Sergio Castillo es pot convertir en breu en el primer fitxatge del Terrassa FC

Sergio Castillo es pot convertir en breu en el primer fitxatge del Terrassa FC per a la propera temporada. Aquest defensa central de 28 anys, pretès ja pel club egarenc el passat estiu, ha jugat les darreres tres campanyes a la UA Horta, amb qui ha disputat un play-off d’ascens a Segona “B” fa tot just un any. Una eliminatòria en la qual els barcelonins van quedar fora a mans del Moralo.

Castillo ha estat titular indiscutible les dues últimes temporades. Destaca per la seva facilitat en treure la pilota des del darrere, una de les seves grans virtuts i aspecte molt ben valorat tant per la direcció esportiva com pel propi Xevi Molist, un dels valedors del seu fitxatge. El seu aterratge ampliarà la nòmina d’exjugadors de l’Horta al Terrassa, ja que aquesta temporada hi ha arribat Galeano, Genís i Domi. N’ha quedat descartat el migcampista del Cerdanyola Roger Colomina, també a l’agenda terrassista, ja que en els propers dies es convertirà en nou jugador del Badalona.

Tot i que el conjunt de Molist està concentrat en la preparació per al play-off d’ascens, el Terrassa no descuida la planificació de cara al següent exercici, tant si és a Tercera Divisió com a Segona “B”. I és que amb la finalització de la lliga ja fa tres mesos, per l’estat d’emergència sanitària, són molts els equips que estan renovant les seves plantilles.

Castillo, segon per l’esquerre en la fila superior, en un onze titular d’aquesta temporada