El centre comercial Terrassa Plaça s’inaugurarà aquest octubre, complint les previsions

Les obres del futur centre comercial Terrassa Plaça avancen segons les previsions i el complex s’inaugurarà a l’octubre. Ho han confirmat els promotors del projecte en la visita d’obres que s’ha fet aquest dijous al migdia.

El complex està ubica al barri de Montserrat, a tocar de l’avinguda del Vallès. S’ubica en una parcel·la de 55.000m2, dels quals 30.500 es destinen a lloguer: 14 locals, un 80% ja estan ocupats per diferents operadors.

2 locals de restauració ubicats a  la façana sud que dóna al carrer Cantàbria i un altre a la primera planta, són els que encara queden per omplir.

Bricomart és el local més gran. També hi seran presents La Tagliatella, el gimnàs Altafit,  la botiga esportiva Sprinter, Kiwoko, Mercadona, Petrocat i Globus Moda, entre altres. Es calcula que es crearan uns 450 llocs de treball. Les ofertes de feina s’han gestionat a través de Foment, el servei d’ocupació municipal.

Un pàrquing amb 600 places i 415 en superfície fan els 1.015 aparcaments de què disposarà el complex. Durant el cap de setmana i festius es doblarà el servei d’autobús i es crearan dues parades noves.

El pressupost de construcció és de 15 milions d’euros sobre un total de 30. Es calcula que el centre comercial registrarà uns 3 milions de visites anuals, provinents, bàsicament, de Terrassa, Rubí i altres poblacions de les rodalies.