El Centre Cultural ha obert el cap de setmana del Trencanous amb una sessió d’agraïment als sanitaris

Aquest divendres a la tarda, els participants al Programa d’Alt Rendiment en Dansa del Centre Cultural han començat les representacions del Trencanous musicat per Txaikovski amb una sessió molt especial. El públic estava format per treballadors de l’Hospital de Terrassa i els seus familiars, els quals hi han pogut accedir de franc en un gest d’agraïment i reconeixement per la tasca que estan fent durant aquests temps de pandèmia.

La resta d’espectadors han pogut escollir entre quatre sessions més: a les 12h i a les 18h tant dissabte com diumenge. El muntatge que han pogut veure-hi seguia una coreografia pròpia de Rodolfo Castellanos que incorpora petits canvis sobre la versió clàssica de Màrius Petipà als balls de cada país. A més, l’escena inicial comptava amb la presència de joves ballarins d’escoles de dansa del territori.

Aquestes representacions del Trencanous, inicialment previstes per ara fa quinze dies, no han pogut comptar amb la presència dels solistes de la Compañía Nacional de Danza Giada Rossi i Yanier González. Se’ls havia convidat per interpretar la Fada del Sucre i el Príncep.