El Centre Cultural ofereix un 20% de descompte pel Malandain Ballet Biarritz

El Malandain Ballet Biarritz, dirigit pel prestigiós ballarí i coreògraf francès Thierry Malandain, actuarà al Centre Cultural els dies 28 i 29 de novembre. Amb motiu de la setmana del Black Friday, el Centre Cultural Terrassa ha decidit oferir un 20% de descompte en les entrades d’aquesta funció, amb l’objectiu d’animar al públic terrassenc a gaudir de la cultura que hi ha a la ciutat. El descompte serà vigent del dilluns 23 de novembre fins al diumenge dia 29.

Es tracta del primer espectacle de dansa que  s’ofereix des del tancament dels establiments culturals anunciat pel Procicat el passat octubre, que va suposar la cancel·lació d’espectacles. 

El Centre Cultural Terrassa celebra la reobertura de la 37a Temporada BBVA de Dansa amb aquesta funció i espera poder seguir oferint espectacles culturals de dansa, música, teatre i circ. 

La proposta escènica de Malandain és ja coneguda a  Terrassa. En aquest mateix escenari   shan portat   a escena títols com Romeu i Julieta, El Amor Brujo, Une dernière chanson o Bolero. La companyia gaudeix d’un gran reconeixement a Europa i arreu del món, i les seves peces destaquen per la seva gran plasticitat i suggerents coreografies interpretades per més d’una vintena de ballarins.