El Centre Cultural programa el 30 i 31 de gener les funcions d’El Trencanous anul·lades per la Covid-19

La Covid-19 va ajornar fa uns mesos les quatre funcions d’El Trencanous de Petr Txaikovski que el Programa d’Alt Rendiment En Dansa havia de fer al Centre Cultural. Ara l’equipament cultural programa les quatre funcions pels dies 30 i 31 de gener. Aquestes dates ja haurà finalitzat l’aïllament preventiu dels ballarins, que també passaran una prova PCR.

Aquesta versió d’El Trencanous és una adaptació coreogràfica de Rodolfo Castellanos. Els ballarins convidats, Giada Rossi i Yanier Gomez Noda, solistes de la Compañía Nacional de Danza, interpretaran els papers del príncep i la fada de sucre. Els altres personatges els faran els ballarins del PAR en Dansa amb la participació d’alumnes d’escoles de dansa de la ciutat. També hi participarà el mag Drosselmeyer.

PAR en Dansa és un programa de formació continuada per a joves ballarins entre 15 i 22 anys que volen dedicar-se professionalment al ballet. Assagen 40 hores a la setmana a les instal·lacions del Centre Cultural. El Trencanous és la seva segona producció després de l’espectacle In-Connection.