El Centre Cultural ret homenatge al pianista terrassenc Miquel Farré

El Centre Cultural de Terrassa ha celebrat aquest divendres el concert de Sant Jordi d’enguany fent un homenatge a la figura del reconegut pianista terrassenc, Miquel Farré.

L’acte s’ha obert amb la presentació d’un nou CD que recull una trentena de recitals de Miquel Farré al Centre Cultural i amb un discurs que ha tractat, entre d’altres, sobre la dilatada carrera del pianista terrassenc, del paper de l’equipament i del panorama musical de la ciutat i del país. La segona part ha consistit en un recital del deixeble de Farré, Marc Sumsi, que ha interpretat peces de diversos compositors de renom com Francis Poulenc, Maurice Ravel i Xavier Montsalvatge.

Nascut a Terrassa el 1936, Miquel Farré és un dels pianistes catalans més destacats de la seva generació. S’inicià en la música l’any 1941 amb la seva veïna, la professora Teresa Quintana, que va descobrir els seus dots innats per a la música. 77 anys després, la ciutat ret un homenatge a aquest nom de prestigi dins el panorama concertístic actual.