El Centre Cultural triplica espectadors mantenint el circ i afegint la màgia i els musicals

De 2.315 a 8.795 espectadors en només un any. El Centre Cultural ha triplicat l’assistència de públic des que la seva temporada manté el circ però també s’ha obert a altres espectacles familiars com els musicals o la màgia. Així ho ha explicat el director, Adrià Fornés, en la presentació de la 6a Temporada BBVA de Circ, que programa 9 espectacles (2 musicals, 2 de màgia i 5 de circ) de setembre a desembre. A més, i segons els resultats d’una enquesta realitzada a 2.900 persones, la valoració dels espectacles ha estat de 95 sobre 100.

L’espectacle inaugural de la temporada, el 3 de setembre, és també el que obre el 9è Festival de Circ de Terrassa: “El Mur”, un projecte social on els diferents artistes tenen capacitats diverses. Seguirà la companyia Circo Los amb “Xarivari Blues”, un cabaret de circ amb malabars i equilibris.

L’espectacle guardonat amb el premi Zirkòlika 2016 també es podrà veure a Terrassa: “Rhümia”, de Rhum i Cia, el 5 de novembre. El 3 de desembre actuarà la companyia basca Lurrak amb un espectacle contemporani al ritme d’instruments bascos tradicionals. I tancarà la temporada la companyia local Tub d’Assaig amb una gala, el 30 de desembre.

Els dos musicals són “Gisela y el libro mágico”, l’1 d’octubre, i “El Petit Príncep”, el 12 de novembre. El Mag Lari (el 28 d’octubre) i el Mago Sun (l’1 de desembre) portaran la màgia a aquesta nova temporada.

Les entades de tots els espectacles estan a la venda des d’aquest dijous a les 12 del migdia.