El Centre Cultural viu una tarda de gòspel amb els Charleston Gospel Voices

El Centre Cultural Terrassa ha viscut aquest diumenge una tarda de gòspel amb els Charleston Gospel Voices.

Vuit veus i un quartet musical han transportat al públic al cor de Carolina del Sud amb aquesta banda capitanejada per Tony Washington. Els Charleston Gospel Voices són ambaixadors de l’anomenat Gospel & Rhythm, una fusió dels himnes cantats a capella amb una poderosa base rítmica. La formació ha traslladat al públic a l’interior de les esglésies negres cantant, picant les mans i agitant els braços en un crescendo amb una força que ha contagiat als assistents des del primer minut.

Els Charleston Gospel Voices canten una gran varietat de temes de naturalesa molt variada, des dels gòspels negres amb reminiscències als camps de cotó fins als tradicionals temes britànics Amazing Grace i Bridge over trouble waters o l’Oh, Happy Day.

Sens dubte, una formació que emociona i desperta passions a les butaques tal i com es va poder veure a la cloenda del festival de Jazz de Barcelona del 2018.

El grup, després d’una intensa activitat concertística pels Estats Units, va fer la seva primera gira europea el 1992 per participar al Festival Lugano Blues To Bop de Suïssa. Després
d’aquell primer concert a Europa, han estat convidats assíduament al circuit alemany, francès i italià, on són acollits amb entusiasme.