El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics s’instal·la al centre de Terrassa

Aquest cap de setmana els gossos han estat protagonistes al centre de Terrassa. Els voluntaris del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics han organitzat un espai per animar als egarencs que transitin pel centre de la ciutat a deixar-se estimar pels gossos de la protectora tot coincidint amb les dates de Sant Valentí.

Aquest dissabte, de deu del matí a vuit del vespre, el carrer Major ha estat l’escenari escollit per a l’Associació per a muntar un estand on s’hi podia trobar informació de la iniciativa i es podien comprar diferents utensilis dedicats a mascotes domèstiques. La venda d’aquests articles ajudarà a recaptar fons per a millorar la vida dels animals que esperen a ser adoptats.

Una paradeta que ajuda, també, a donar visibilitat a aquesta iniciativa desconeguda per molta gent. Algunes de les finalitats dels voluntaris responsables de l’organització és sumar nous voluntaris i aconseguir l’acollida o adopció d’algun dels cans de la protectora.

El diumenge aquesta paradeta ha tornat a ser a Terrassa però canviant l’ubicació, prop de l’estació de Ferrocarrils de Vallparadís Universitat, amb els mateixos productes canins a la venda.

L’entitat pot celebrar que el ritme d’adopcions no s’atura. S’ha tancat la setmana amb un total de 13 animals adoptats: 7 gossos i 6 gats. Tot i ser bones xifres encara falta molt camí per recórrer.