Cartellgalets

El Centre de Creació Artística El Corralito celebra la Qlectiva XXIV

Aquest divendres 16 de desembre de les 19h de la tarda a les 23h de la nit, al carrer Sant Leopold 63, local 1, de Terrassa, l’equip del Corralito tindrà una exposició de més de 20 artistes visuals de la ciutat de Terrassa.

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocat a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de la ciutat de Terrassa i la província de Barcelona. És una plataforma paral·lela al circuit institucional d’exposicions, activa des de 2016 i enfocada a donar a conèixer les artistes locals i comarcals amb l’objectiu de fer xarxa, apropar l’art a les joves, impulsar la creació i el coneixement dels projectes locals i empoderar les joves en la seva creació i participació.

En aquesta edició, Galets al Galliner, és una proposta d’exposició col·lectiva que es genera a partir d’un amic invisible misteriós i que té com a finalitat l’exposició de l’obra i l’intercanvi entre artistes. També hi actuarà Andrew Fatman dj set.

L’acte és gratuït i obert a tothom.

Cartellgalets