El Centre de Negocis de la Cambra ja acull les seus corporatives de set empreses

El centre de negocis de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa completa la seva capacitat d’allotjament permanent d’empreses. Alhora, la institució continua desenvolupant de forma activa el servei de lloguer d’espais dins de les seves instal·lacions, tant per a la celebració d’actes com per a esdeveniments puntuals per part de les empreses. Un total de set empreses s’allotgen, en aquest moment, a les instal·lacions de l’entitat empresarial on hi tenen la seva seu corporativa.

En marxa des de l’any 2012, el Centre de Negocis de la Cambra de Comerç de Terrassa ofereix un total de 350m² destinats a despatxos i oficines per a l’allotjament d’empreses, distribuïts entre les plantes -1 i la 2a planta de la seu, a Terrassa.

Actualment, les set empreses que tenen allotjada la seva seu corporativa a les instal·lacions de la Cambra, són: nbGroup (informàtica), A+sport (servei d’assessorament per a esportistes), TGV Transports Generals de Vehicles (transport de vehicles per a Europa), Patent Riders (patents per al sector biomèdic), Mayser Global Services (construcció), Engipractic (enginyeria) i el Col·legi d’Agents Comercials de Terrassa.

Les empreses allotjades al Centre de Negocis de la institució han valorat aquest servei amb un 9,75 de puntuació -sobre 10- (dades Sistema de Qualitat 2018) i alhora, valoren com a rellevant l’atenció rebuda per part del personal de la Cambra.