El Centre d’Estudis Històrics de Terrassa replantejarà el format de la revista ‘Terme’

Marcel Taló inicia el mandat com a president del Centre d’Estudis Històrics de Terrassa amb la voluntat de renovar l’entitat i obrir-la més a la ciutat. Taló ja formava part de l’anterior junta encapçalada per Manel Màrquez des del 2014, i ara ha fet un pas endavant presentant-se a les eleccions amb una candidatura formada per persones que fa anys que treballen al Centre d’Estudis Històrics però també amb gent jove. Per al nou president, feia falta un relleu generacional.

La renovació del Centre d’Estudis Històrics es veurà reflectida en la seva publicació més emblemàtica, la revista Terme. El desembre apareixerà en el format habitual, però de cara a properes edicions es replantejarà el seu format per tal que arribi a més públic. De la mateixa manera es vol crear una pàgina web, enfortir la presència a la xarxa i crear sinergies amb el teixit cultural de la ciutat.

De manera més immediata, el Centre d’Estudis Històrics de Terrassa publicarà un opuscle sobre el Front Nacional de Catalunya. Serà el primer número d’una col·lecció dirigida per Marc Farré.