El Centre d’Informació Ambiental Bonvilar reobre dissabte

Aquest dissabte tornarà a obrir portes el Centre d’Informació Ambiental Bonvilar (CIAB). L’Ajuntament va tancar-ne les instal·lacions el 18 de març i ara, tres mesos i mig després, l’equipament tornarà a la feina després d’adoptar totes les mesures preventives necessàries. Ho farà amb un horari ampliat: funcionarà pràcticament tots els caps de setmana i festius fins al novembre, de 10h a 18h. Serà la primera vegada que el centre obre durant el mes d’agost, tot i que els únics caps de setmana de la temporada que romandrà tancat seran els del 15 i 16 d’agost i del 22 i 23 d’agost.

Entre les mesures que seguirà el CIAB a partir d’ara, hi ha la desinfecció de la zona de pícnic després de cada ús, l’oferiment de mascaretes i gel desinfectant als usuaris, l’habilitació de mampares transparents per atendre els visitants, l’eliminació dels fulletons informatius i el tancament dels lavabos.

L’objectiu principal del CIAB és donar a conèixer l’Anella Verda, per la qual cosa, a més d’oferir informació sobre l’entorn, també organitza diverses activitats de lleure. A diferència de les cinc temporades anteriors, però, aquest any seran totes a l’exterior de l’equipament. De moment, es pot consultar el programa amb les activitats que es faran de juliol a setembre, entre les quals hi ha visites guiades a indrets concrets com el torrent de la Grípia i la serra de Santa Magdalena o geocaching per tot l’entorn de l’Anella Verda. Les inscripcions s’han de fer a través de WhatsApp al 659941682 i serà obligatori dur mascareta i respectar la distància de 2m. Els grups seran de com a màxim 20 persones per activitat.