Cartell Doc Llum I Llibertat

El Centre Excursionista i Minyons projecten al Cinema Catalunya el documental ‘Llum i llibertat’

La nit del 30 de setembre de l’1 d’octubre de 2019, més de 500 escaladors de tot Catalunya es van enfilar a 131 agulles o cims de Montserrat i van mantenir encesos 131 farells tota la nit, corresponents als 131 presidents que la Generalitat de Catalunya ha tingut al llarg de la seva història.

Aquesta acció, que va ser possible gràcies a un munt de col·laboracions particulars i d’entitats com el Centre Excursionista de Terrassa, pretenia reivindicar l’esperit d’aquella jornada, el resultat del referèndum i fer ben visible que el conflicte entre Catalunya i Espanya continua ben viu.

Gràcies a la col·laboració de centenars de fotògrafs, periodistes i videògrafs de tot el país es va poder fer el documental que el pròxim 17 de maig el Centre Excursionista de Terrassa i Minyons de Terrassa projectarem al Cinema Catalunya de Terrassa, amb la col·laboració d’Assemblea, Ónmium i la FEEC.

Els organitzadors expliquen que aquesta és una mostra més de com les entitas excursionistes i culturals estan compromeses en la defensa dels drets fonamentals, amb la conservació dels trets culturals i amb la llibertat del país.

Cartell Doc Llum I Llibertat