El CEVOT demana que no es discrimini l’esport escolar del federat

L’esport escolar està atravessant, com molts altres sectors, moments complicats. Les mesures preses per prevenir els contagis de covid-19 han deixat molt tocat i la davallada d’activitats és, pràcticament, del 100%. Aquesta situació és la que ha exposat el Consell Esportiu del Vallès Occidental – Terrassa en la reunió que ha mantingut amb l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.

Amb les restriccions vigents fins el 25 de gener, les competicions no es permeten, ni les escolars ni les federades. Els entrenaments en equips federat han de ser de cinc persones més el monitor. En esport escolars, en canvi, només pot ser en grup bombolla, cosa que dificulta poder dur-les a terme. Demanen que no hi hagi un greuge comparatiu entre les dues modalitats.

En la trobada, ambdues parts han acordat treballar perquè en les mesures i restriccions aplicades a causa de la situació sanitària, no es diferenciï entre l’esport escolar i l’esport federat, ja que aquest tracte diferenciat pot arribar a generar greuges comparatius entre els infants.

En d’altres qüestions, el Consell Esportiu Vallès Occidental – Terrassa s’ha fet càrrec de la gestió del Circuit de Ciclisme Municipal, que fins ara portava la penya Nicky’s. Properament presentaran noves propostes per a reactivar-lo.