El Cicle BBVA de Cinema de Muntanya arriba a Terrassa

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya ha arribat aquest dijous a Terrassa. Ho ha fet al Centre Cultural amb la projecció de les pel.lícules “Freedom under load”, gran premi 2016 i premi Feec; i “La Liste”, premi Grandvalira al millor films d’esports de muntanya.

Sobre “Freedom under load”, el documental descobreix, a través de la vella generació de portejadors, què s’amaga darrera l’ofici de portar subministraments als diferents refugis del Tatras, a Eslovàquia.

Des del 1982, el Cicle BBVA de Cinema de Muntanya posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors.

Amb l’objectiu d’acostar el Festival a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA organitzen aquest Cicle BBVA de Cinema de Muntanya, en col·laboració amb entitats excursionistes de tota Catalunya. Enguany se celebra la quarta edició.