El cicle “El cinema i la mort” recapta 2.479 euros que Creu Roja destinarà a El Rebost

El tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Alfredo Vega, ha lliurat aquest dijous al migdia al president de l’assemblea local de Creu Roja, Marià Gàllego, la recaptació obtinguda durant el 15è cicle “El cinema i la mort”, organitzat per Funarària. A l’acte, que ha tingut lloc a la seu de Creu Roja a Terrassa, han assistit també el conseller delegat de Funerària de Terrassa, Pere Montaña; la gerent de l’empresa municipal, Isabel Ruz; i la coordinadora de Creu Roja Terrassa, Loli Bordes.

El 15è cicle “El cinema i la mort”, organitzat i finançat per Funerària de Terrassa, ha recaptat l’any 2017 un total de 2.479 euros, que Creu Roja destinarà al Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost.

Les pel·lícules que s’han programat en aquesta darrera edició, celebrada al Cinema Catalunya entre el 28 de març i el 18 d’abril, han estat El nuevo Nuevo testamento, Bernie, Truman i El hombre más enfadado de Brooklyn. Funerària de Terrassa ofereix el cicle “El cinema i la mort” des de l’any 2003 amb l’objectiu d’ajudar a normalitzar l’acceptació i el tractament de la mort i apropar la ciutadania a aquest tema, que culturalment sovint encara es considera tabú.