El cicle “Escenes locals” arriba amb 12 muntatges fins el 30 de juny

Aquest dissabte arranca una nova edició del cicle de teatre “Escenes Locals” amb l’adaptació que la companyia Nieles ha fet de “Una mujer sin importancia” d’Oscar Wilde, al Casal de San Pere. Entre el 30 de març i el 29 de juny es podran veure per tots els districtes de la ciutat, 12 muntatges a càrrec d’entitats o companyies teatrals no professionals.

Una de les novetats d’aquesta 13 ena edició és la incorporació del Casal Cívic del Pla de Bonaire, el nou Institut de Les Aymerigues i el Casal Cívic de Can Parellada com a nous escenaris. Totes les companyies repeteixen participació, menys la de Teatre Mú que s’estrena, tot i que la directora repeteix. En aquesta edició també torna després d’un any de descans, la companyia d’Acció Teatre amb la comèdia Passi, passi….

Entre els muntatges es pot destacar l’obra Dones i Silenci sobre la violència domèstica que es podrà veure el 19 de maig al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany. O la tragicomèdia de creació pròpia sobre la immigració Modou Modou, un muntatge de la companyia Estereo Rum’s Teatre.

Escenes locals és un cicle de teatre plenament consolidat que dóna sortida a la creació escènica de les companyies amateurs o no professionals de la ciutat. El cicle teatral ha aconseguit un públic fidel que omple les sessions en un 90 per cent de la capacitat. L’any passat unes 1.500 persones van assistir a alguna de les obres representades.