88f2621e 3a8f 36c5 7371 04c6ac7c1e87

El cicle Fem Sala recorda a Capri amb un cara a cara entre el Sr. Bohigues i el Sr. Marcel·lí

Dins la temporada de teatre de petit format, el cicle “Fem Sala” acull aquest dijous el muntatge El Sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no. Es tracta d’un espectacle en clau d’humor, creat per Bohigues Produccions i escrit pels seus propis protagonistes. El “show” arrencarà a partir de les 9h del vespre a la sala d’actes d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

Si hi ha un personatge que s’assembla a Joan Capri, aquest és el Sr. Marcel·lí. La veu de senyor gran que acompanya cada tarda a Toni Clapés en el programa de ràdio Versió RAC1 des de fa més de 25 anys té un sentit de l’humor que sovint ens recorda al desaparegut monologuista català. I això ho va veure de seguida el Sr. Bohigues (interpretat pel terrassenc Eduard Biosca), amo del bar on el Sr.Marcel·lí hi freqüenta més del confessable.

Així van crear l’espectacle El Sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no, amb una selecció molt acurada dels millors trossos dels monòlegs de Capri. A més a més, s’ha creat una trama que els lliga entre ells i alguns, fins i tot, s’han convertit en diàlegs. L’espectador que recordi a Capri s’adonarà que hi ha un respecte absolut per les paraules que ell utilitzava per fer els seus monòlegs; però a la vegada el ritme de l’estructura de l’espectacle s’ha adaptat al segle XXI. L’actor Jaume Nolla no pretén imitar a Joan Capri, entre altres coses perquè Capri era inimitable. Però de totes formes, no li cal, perquè ja s’hi assembla de per si.