Unnamed

El cicle Fem Sala s’acomiada amb un espectacle de titelles i un recital de poesia

El programa Fem Sala organitzat per Els Amics de les Arts i Joventuts Musicals conclou amb un espectacle de titelles i un recital de poesia aquest cap de setmana. Els espectacles de petit format tanquen la setena edició el 19 i 20 de març amb l’espectacle anomenat Kumuluninbu i el recital Cicle Lied Cançoner (Poesia i música pels sentits) respectivament. A més a més, la proposta ve marcada per la varietat de manifestacions artístiques que aplega l’esdeveniment per on ja han passat espectacles de música, teatre i màgia. Fem Sala té el desig d’ajudar a difondre, ampliar i diversificar el ventall de propostes i la producció pròpia amb l’externa.

En aquesta ocasió, el 19 de març a dos quarts de set té lloc Kumukununbi, un espectacle de titelles per a totes les edats. La història, sobre la relació d’amistat entre una nena i un núvol, tracta temes com la valentia, la injustícia, les migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes. Així doncs, l’espectacle neix de la necessitat de parlar sobre les persones migrants, és un homenatatge a totes aquelles persones que marxen de casa seva forçades per la pobresa, la guerra i les fronteres. L’espectacle organitzat per la Cia.Ortiga combina el teatre i els titelles i el preu és a partir de 8€.

El recital Cicle Lied Cançoner està compost d’un cicle de 20 poemes titulats Cançoner.  Per tant, la lletra és de Feliu Formosa, la música de Joan Manau Valor i el tenor és Jorge Juan Morata. El recital té lloc el dia 20 de març a dos quarts de set i l’entrada es pot aconseguir a través d’internet i té un preu aproximat de 13€.

Unnamed

Juan Manau Valor, Feliu Formosa i Torra i Jorge Juan Morata / Font: Amics de les Arts i les Joventuts Musicals