Pan De Limon

El Cicle Gaudí projectarà ‘Pan de limón con semillas de amapola’ a La Nova Electra

El Cicle Gaudí programa per començar aquest any 2022 l’adaptació cinematogràfica de la novel·la «Pan de limón con semillas de amapola» de Cristina Campos, dirigida per Benito Zambrano.

Estrenada el mes de novembre passat, aquest gener es podrà veure a una cinquantena de municipis de la província de Barcelona en el marc d’aquest cicle de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona per a la difusió de produccions catalanes.

A Terrassa es projectarà una sessió a la sala polivalent de La Nova Electra, el 21 de gener a les 21h. El preu de l’entrada és de 4,5 € amb descomptes per a col·lectius.

La pel·lícula explica la història de dues germanes que es retroben de nou a Valldemossa, un petit poble de l’interior de l’illa de Mallorca, per vendre la pastisseria que han heretat d’una dona a la qui ni tan sols coneixen.

Després de ser separades en l’adolescència i d’haver construït les seves vides de forma totalment diferent, les germanes intentaran descobrir els secrets de la seva misteriosa herència, alhora que recuperen el temps perdut i fan front a conflictes familiars del passat.

Elia Galera i Eva Martín protagonitzen aquesta història d’amor fraternal que ha rebut el suport de la crítica i ha aconseguit una nominació al Goya al Millor guió adaptat.