El cicle ‘Jazz a prop’ es tanca amb un 96% d’ocupació als vuit concerts programats

Un total de 1.800 persones han assistit als vuit concerts gratuïts programats al 22è cicle Jazz a prop. Un seguit de propostes musicals de proximitat organitzades per l’Ajuntament de Terrassa, amb la complicitat i la implicació de les associacions i
entitats presents al territori, que han assolit un percentatge total del 96% d’ocupació en els diferents equipaments que han acollit el cicle d’enguany.

El cicle Jazz a prop ha comptat per tercer any consecutiu amb la direcció artística i tècnica de l’associació local MujazzT. La diversitat estilística i la qualitat musical del cicle, representada en les diferents actuacions programades, han significat que cinc
dels concerts programats hagin assolit el 100% d’ocupació durant les actuacions.

Aquest any per al cicle hi han passat La Maquinista Dixie Band, el Maria Betriu Quintet, el Angue & her Hot Jazz Trio, la Big Mama Montse & Sister Marion & Sweet Marta, Tro, Magnolia, el Champian Fulton Quartet, i l’Oriol Romaní Jazz Cats.

Jazz a prop pretén descentralitzar l’activitat cultural i fer-la accessible a tothom. Alhora, el cicle vol ser una via de captació de nous públics i també un element d’integració i cohesió dels barris on les entitats veïnals del territori col·laboren amb l’organització dels concerts, sobretot ambientant els espais, fent difusió i actuant com a amfitrions dels espectacles.