El cicle “A prop teu” porta informació sobre els recursos vinculats a la diversitat funcional, als barris

L’oficina de Capacitats Diverses, ha organitzat el cicle “A prop teu”. Es tracta de sessions informatives per tot  territori, concretament entre els mesos de febrer i juny als centres cívics Montserrat Roig (Districte 2), Maria Aurèlia Capmany (Districte 4) i President Macià (Districte 6). L’objectiu és fer més accessible a la ciutadania els principals recursos vinculats a la diversitat funcional.

D’una banda, es portaran a terme xerrades informatives en grups reduïts, on s’nformarà sobre els principals recursos, serveis, ajudes i bonificacions a què tenen dret les persones amb discapacitat, tant de competència municipal com d’altres administracions. D’altra banda, es crearan espais d’assessorament individual per informar, orientar o derivar segons les necessitats de la persona. 

Totes les sessions, tant les grupals com les individuals, tindran lloc sempre en dimecres i en horari de matí i aniran a càrrec de personal tècnic municipal i seran gratuïtes, però requeriran inscripció prèvia per telèfon (937 315 982) o bé mitjançant correu electrònic a oficina.capacitatsdiverses@terrassa.cat.La primera sessió tindrà lloc el 12 de febrer al Centre Cívic Montserrat Roig.

Les sessions són obertes a tota al ciutadania, encara que, per la seva temàtica, es recomanen especialment a persones menors de 65 anys amb un grau de discapacitat a partir del 33%, així com a les seves famílies i a professionals i estudiants de l’àmbit social.