El CIESC celebra l’Assemblea General de Fem Vallès Sabadell

El Consell d’Empresaris Intersectorial de Sabadell i demarcació (CIESC), ha acollit aquest dilluns l’Assemblea General de la Plataforma Fem Vallès, que agrupa a organitzacions empresarials, col·legis professionals, entitats socials, sindicats i empreses amb l’objectiu de potenciar el Vallès com a eix vertebrador de l’industrialisme català.

A l’assemblea, s’ha presentat la memòria i el balanç de les accions que s’han portat a terme aquest 2017, i s’ha fet un repàs de les propostes i treballs més destacables de Fem Vallès, el pol manufacturer i exportador més important del sud d’Europa.

Des de la seva creació, segueix mantenint un alt nivell d’interlocució amb l’Administració i amb la societat civil. Altres accions estratègiques, en les quals participa activament són el Pla de Mobilitat del Vallès en la definició dels seus continguts. L’objectiu de Fem Vallès és el de compartir propostes que milloren el creixement econòmic i contribueixen a garantir el progrés social i l’ordenació del territori

Fem Vallès va ser fundat el 2011 per Cecot, Ciesc, UEI i Via Vallès. Actualment, en formen part una desena de delegacions del Vallès Oriental i Occidental com el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’edificació de Barcelona o la delegació del Vallès del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.