El cineasta Joan Frank Charansonnet presenta diumenge “Terra de telers” al Cinema Catalunya

El Cinema Catalunya estrena aquest divendres «Terra de telers». Es tracta de l’últim film dirigit pel cineasta català Joan Frank Charansonnet. De fet, el mateix director presentarà la pel·lícula en persona aquest proper diumenge a les 5h de la tarda a la sala del carrer Sant Pere. L’acompanyarà, a més, la coguionista i també actriu de la pel·lícula Alba López Manubens.

«Terra de telers» és un llargmetratge històric que vol homenatjar especialment a les dones però, també, a tota aquella gent anònima que, amb el seu esforç i la seva humiltat, van fer créixer el país durant l’auge de la indústria tèxtil. Aquest viatge emotiu pel passat industrial, que transcorre des dels anys 20 fins als 80 del segle passat, compta en el seu repartiment amb una quarantena d’actors i actrius que combinen experiència i complicitat. Es tracta doncs de la sisena pel·lícula dirigida per Joan Frank Charansonnet després d’altres títols com «Pàtria», «Doctrina» o «Ànima». Ara, amb «Terra de telers» relata la història de la Julieta, una nena de sis anys que el 1921 es trasllada amb la seva família a la que esdevindrà la seva nova llar; una colònia situada al voltant d’una fàbrica tèxtil.

A través dels seus ulls veurem el pas del temps, els canvis en la història de la indústria i les seves repercussions socials. El resultat d’aquesta producció catalana arriba a les sales aquest divendres 11 de desembre i el Cinema Catalunya se suma a aquesta estrena amb una sessió cada dia a les 5h de la tarda.