Cartell Seff 3aedicio Scaled

El Cinema Catalunya acollirà al febrer la 3a edició del Sex Education Film Festival

Després de dues exitoses edicions, el ‘Sex Education Film Festival’ torna a Terrassa amb una nova mostra de curtmetratges sobre educació sexual. Aquesta tercera edició comptarà amb un total de quaranta projeccions de format curt que es podran veure al Cinema Catalunya entre el 6 i el 10 de febrer. La cloenda i lliurament de premis serà de lliure accés i se celebrarà el dissabte 11 de febrer al Teatre Principal. En aquesta ocasió, les obres cinematogràfiques estan  majoritàriament dirigides per dones, mostrant així una clara aposta pel talent femení.

La proposta està adreçada tant a un públic adolescent com també adult i en la seva segona edició va registrar un gran èxit d’assistència i participació; amb més de 220 curtmetratges rebuts, 2.300 espectadors i la implicació de 16 centres educatius de Terrassa. Enguany l’organització ha rebut 250 curtmetratges, entre els quals n’ha fet una tria de 40 que s’han dividit en les categories Teens i Adults. Entre els seleccionats trobem títols nacionals com Flores para Concha, de Mabel Lozano, guanyadora el 2021 del Premi Goya a Millor Curtmetratge Documental; Magia negra, amb Almudena Vázquez a la direcció i Coco Gacó i Pascual Laborda a la interpretació, o Tula, de Bea de Silva, curtmetratge candidat als Premis Goya 2023 a Millor Curtmetratge de Ficció i qualificat pels Premis Oscar 2023.

Les entrades sortiran a la venda properament a les pàgines web del Cinema Catalunya i del festival. A més el SEFF també es podrà seguir en línia a través de la plataforma Festhome.

Cartell Seff 3aedicio Scaled