El Padrino

El Cinema Catalunya recupera al març la sessió nocturna dels dijous i ho fa celebrant els 50 anys d’El Padrino

De mica en mica, el Cinema Catalunya recupera els seus horaris habituals d’abans de la pandèmia. Després de gairebé dos anys de restriccions i condicionants, la sala municipal del centre de Terrassa tornarà a oferir sessions nocturnes cada dijous a partir del mes de març.

El títol escollit per iniciar aquesta nova etapa és la primera part de la trilogia d’El Padrino, amb una versió acabada d’estrenar, remasteritzada en HD. Es podrà veure aquest dijous 3 de març, a les 21.30h, en versió original subtitulada en castellà i per un preu únic de 4,20 euros, coincidint amb el dia de l’espectador.

L’adaptació cinematogràfica realitzada per Francis Ford Coppola sobre la novel·la de Mario Puzo narra la crònica de l’ascensió i la caiguda de la família Corleone. La cinta, que compta amb actors de la talla de Marlon Brando, Al Pacino, Diane Keaton o James Caan, està considerada una de les millors pel·lícules de la història.

Acompanyada de la seva emblemàtica banda sonora, va arribar als cinemes el 24 de març del 1972. Ara, per tal de celebrar el 50è aniversari de l’estrena original, s’ha dut a terme una meticulosa restauració de la trilogia, examinant més de 300 caixes de l’antic cel·luloide.

Aquesta primera part remasteritzada arriba a la gran pantalla per temps limitat i en el cas del Cinema Catalunya es podrà veure en una sessió única a la Sala 1. D’altra banda, a la Sala 2 s’hi programarà a les 22.00h la comèdia francesa El triunfo, protagonitzada per Kad Merad, conegut pel seu paper a Bienvenidos al Norte.

Les entrades ja es poden adquirir a taquilla i també a cinemacatalunya.cat.

El Padrino