El Cinema Catalunya renova cartellera amb tres propostes ben variades

D’una banda, el públic familiar té una nova oportunitat de veure a la gran pantalla una pel·lícula infantil en català. A més a més, en aquest cas, és un títol que de ben segur transmetrà certa nostàlgia a pares i mares de família. Ens referim a la versió en pel·lícula de D’Artacan i els tres gosqueters, el clàssic de dibuixos animats que molts vam gaudir durant la dècada dels 80. Aquest film, apte per a tots els públics i especialment recomanat per a la infància, es podrà veure fins dijous, cada dia a dos quarts de cinc de la tarda.

L’estrena d’aquesta setmana s’anomena Siempre contigo i tracta del sentiment de protecció d’un pare vers al seu fill, un jove amb autisme. La cinta, que ja ha passat per la secció oficial del Festival de Cannes i de Valladolid, té algunes similituds amb «Rain man». Un noi autista i un familiar -en aquest cas, el pare- emprenen un viatge que, tal com sol passar a les road-movies, els acabarà transformant.

Finalment, la tercera proposta que es podrà veure una setmana més al Cinema Catalunya és Annette, un espectacular i impactant musical que va guanyar ni més i menys que la Palma d’Or per la Millor Direcció al passat Festival de Cannes. El realitzador francès Leos Carax ens farà pujar a una muntanya russa d’emocions, amb una història fascinant protagonitzada per Adam Driver i Marion Cotillard.

D’aquesta manera, el cinema del centre de la ciutat presenta nova cartellera en una època de l’any en què endinsar-se a la sala fosca pot servir per refugiar-se de la calor, tot gaudint de la màgia del setè art.

Més informació a www.cinemacatalunya.cat.