El Cinema Catalunya reobre aquest divendres amb totes les mesures de seguretat

El Cinema Catalunya, tancat des del passat 13 de març per la pandèmia, tornarà a obrir les seves portes aquest divendres, 25 de setembre. Ho farà amb les instal·lacions adaptades a la nova realitat sanitària per garantir totes les mesures de seguretat: dispensadors de gel hidroalcohòlic, més distància entre seients i també més neteja. A més, les entrades seran numerades i s’han espaiat les sessions per permetre al públic accedir i sortir de les sales de forma esglaonada. L’ús de la mascareta serà obligatori en les projeccions.

‘La diosa fortuna’ i ‘Uno para todos’ seran les primeres pel·lícules que s’hi podran veure en aquesta nova etapa. I la següent setmana, la sala del carrer Sant Pere estrenarà la nova pel·lícula de Woody Allen ‘Rifkin’s Festival’.

Una de les novetats d’aquesta reobertura serà l’augment de les sessions en versió original subtitulada. A la que ja es feia els divendres s’hi afegeixen dues més, dimecres i diumenge. A més, es recuperen les sessions del documental del mes a partir de dimecres 30 amb ‘Honeyland’.

Pel que fa als preus, el Cinema Catalunya mantindrà les mateixes tarifes i descomptes que ja aplicava. També es manté l’accés gratuït durant un any a les persones empadronades a Terrassa que compleixin 18 anys. Excepcionalment, se’ls renovarà el passi gratuït als que han fet anys aquest any o el passat ja que no l’han pogut gaudir.