El cinquè Mercatec apropa la tecnologia i la ciència a 700 estudiants de la comarca

El Campus de la UPC a Terrassa ha acollit aquest dimecres el Mercat de Tecnologia del Vallès. Aquesta cinquena edició ha aplegat més de 700 alumnes d’ESO i batxillerat de 19 centres de la comarca per presentar una setantena de projectes  relacionats amb diferents àmbits tecnològics, com ara l’electricitat, la robòtica, la mecànica, l’electrònica, la química o la construcció.

Motors, vehicles, braços mecanitzats, circuits, robots, maquetes i joguines elèctriques són alguns dels ginys que s’han pogut veure al vestíbul de l’escola d’enginyeria i que els mateixos estudiants han pogut presentar a la resta d’assistents.

En la presentació de la jornada, responsables universitaris i municipals, han encoratjat els alumnes a veure el món des de l’òptica de la ciència.

El principal objectiu de la jornada ha estat promocionar la creativitat tecnològica, no només entre els alumnes, sinó també entre el professorat i la societat en general.

A banda de l’exposició dels projectes, els nois i noies han pogut participar en diversos tallers i conferències divulgatives.