El circ ocupa el parc de Sant Jordi i els grans espectacles el Teatre Principal

Mitja dotzena d’espectacles han triomfat aquesta Festa Major entre el Parc de Sant Jordi i el Teatre Principal. Divendres al Parc de la Masia Freixa, el mag Àlex Ferrer va oferir un espectacle de màgia i humor per a tot tipus de públic. Amb jocs de mocadors, daus, cordes i anelles que deixaven al públic sorprès i embadalit.

També va tenir una bona acollida l’espectacle de circ Qui Cu Qui Què Quina, un joc de connexions entre artistes, una màquina i el públic. I també la gala de circ que aquest dilluns tancava la festa al Parc. Una proposta local amb malabars, la roda, la tela i el hula hoop, tot salpebrat amb grans dosis d’humor.

Pel què fa al Teatre Principal va acollir dues sessions de l’espectacle Bruna, un musical ambientat als anys 90, de Mateu Peramiquel i Mar Puig. Els joves actors feien costat a la Bruna, una nena d’11 anys que ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. La vida familiar plena del seu amic Eric però, la farà estar neguitosa.

I La Menuda i en Pau el Gegant és la darrera proposta teatral de la companyia Pengim Penjam. La entranyable història d’un gegant, trist i preocupat perquè ha perdut la seva gosseta. Això dona peu a que l’espectador descobreixi la vida d’en Pau i la seva mascota.