El Circ Raluy torna a instal·lar-se la plaça de Can Roca fins al 8 de gener

El Circ Raluy ha tornat a Terrassa per Nadal. Les carpes i les caravanes s’han instal·lat a la plaça Can Roca a principis de desembre i s’hi estaran fins al 8 de gener per mostrar als terrassencs el nou espectacle de la mítica companyia de circ que duu el nom de «Kirko» i que parla dels orígens històrics de les arts escèniques.

Aquest dissabte ha estat l’estrena d’aquest espectacle que compta amb 14 artistes de diferents disciplines que sorprendran el públic que assisteixi a les sessions d’ara en endavant. Fins a finals de desembre només hi haurà funció els caps de setmana però durant les festes nadalenques el Circ Raluy tindrà la tela de la seva carpa principal oberta per a que entri tothom qui vulgui. La funció, que supera l’hora de durada, compta amb personatges còmics que actuen entre actes. Un espectacle per a tots els públics.

«Kirko» és un espectacle acabat d’estrenar i que es troba en mig d’una gira per Catalunya que ja ha passat per Girona, Palafrugell i Sant Boi, que també parla de les característiques i les necessitats d’un artista de circ apropant, d’aquesta manera, la peculiar vida dels pallassos o acròbates.