El Circ Raluy torna a Terrassa amb un espectacle renovat, vanguardista i innovador

Cada any per aquestes dates la plaça Nova deixa de ser una plaça per convertir-se en el Circ Raluy. Aquest any torna, i amb novetats. I és que fruit del creixement de la família Raluy i del propi  circ els dos germans patriarques han decidit continuar per separat. La branca del germà gran, en Luis, ha fundat el Circ Raluy Legacy i el segon, el Circ Històric Raluy.

Després d’onze mesos de gira, el Circ Raluy Legacy s’estrena aquest any a Terrassa amb un espectacle renovat, vanguardista i innovador, que combina el classicisme amb la modernitat. Diuen que és un espectacle per adults que cap nen no s’hauria de perdre.

Un presentador que també fa de mag, dues patinadores, el  clown i el seriós, una acròbata aèria, quatre acròbates, barres fixes, teles blanques i equilibris son algunes de les actuacions que s’hi poden veure. Unes quaranta persones formen part del nou Circ Raluy Legacy, inclosos diversos artistes internacionals.

Hi ha funcions cada dia fins diumenge 21 excepte dilluns, dimarts i dimecres. Els preus van dels 6 als 30 euros. Dijous és el dia de l’espectador amb preus més econòmics

Les dues noves companyies de circ alternaran la seva presència a Terrassa. L’any que ve serà el torn del Circ Històric Raluy.